İş

Yapay zeka destekli bir işe alım uygulamasıyla doğru işi doğru adayla eşleştirme

İşe alma süreci hem iş arayanlar hem de patronlar için zorlu olabilir. Doğru adayı gerçek bir işe yerleştirmek zamandan ve paradan tasarruf sağladığı gibi şirketin başarısını da artırır. bitonis, yapay zeka tabanlı işe alım uygulaması ile doğruyu doğru adayla eşleştiriyor.

Pandemi sonrası dönemde dijital uygulamaların kullanımı artarken işe alım süreçleri de ağırlaştı. Uzaktan çalışma, çevrimiçi görüşmeler ve yeni beceri ihtiyaçları gibi faktörler, iş arayanların ve işverenlerin doğru iş adayını bulmasını zorlaştırdı. Bu sorunlara çözüm getiren Bitonis, iş arayanlarla iş arayanları buluşturan yenilikçi bir platform sunarak iş/çalışan arama modelini yeniden tanımlıyor.

akıllı eşleştirme

“İstihdam ve işe alım alanlarında devrim yaratmaya hazırlanan bitonis platformunu iş arayanlarla çalışanları buluşturmak için kurduk. Bitoniş Kurucusu Ayşe Kayalı Tütüncüler, yenilikçi modelimizle iki kitle arasındaki etkileşimi kolaylaştırarak doğru işe doğru adayı bulma sürecini optimize ediyoruz” dedi. arayanlar ve patronlar, dijital dönüşümün İK süreçlerine etkisini artıracak. kelimelerle açıklıyor:

“İK süreçlerinde gerçek adayı hızlı ve etkin bir şekilde bulmak patronlar ve iş arayanlar için büyük önem taşıyor. bitonis olarak işe alım süreçlerinde verimliliği artırmak ve zamanı en verimli şekilde kullanmak için yenilikçi bir yaklaşım sunuyoruz. Gelişmiş yapay zeka algoritmaları ile patronlara ihtiyaçlarına en uygun adayı bulma imkanı sağlarken, iş arayanlara da istedikleri işlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşma imkanı sunuyoruz. İK alanındaki dijital dönüşümün avantajlarını bitonis platformuna taşıyarak şirketlerin ve çalışan adaylarının iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz.”

Dijital dönüşüm İK süreçlerinde değer kazanıyor

Ayşe Kayalı Tütüncüler, Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) Mayıs ayı başında yayınladığı “İşlerin Geleceği 2023” raporuna atıfta bulunarak, raporla ilgili şu bilgileri paylaşarak, dijital dönüşümün aşağıdaki gibi teknolojilerin benimsenmesinde büyük etkisi olduğunu belirtti. büyük veri, bulut bilgi işlem ve yapay zeka gibi: şirketlerden üçü (%75) önümüzdeki beş yıl içinde bu teknolojileri benimsemeyi planlıyor. Veriler aynı zamanda ticaretin dijitalleşmesinin ve iş yapma şeklimizin etkisini de gösteriyor. Dijital platformlar ve uygulamalar, ankete katılanlar tarafından benimsenmesi en olası teknolojiler olarak gösteriliyor. Şirketlerin %86’sının bu teknolojileri operasyonlarına dahil etmesi bekleniyor. %81’inin 2027 yılına kadar eğitim ve işgücü teknolojilerini benimsemesi planlanıyor.”

“WEF’in son raporundaki veriler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bitonis Kurucusu Ayşe Kayalı Tütüncüler, “Dijital dönüşümün avantajlarını kullanıcılarımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Doğru işi – adayı – hızlı ve etkili bir şekilde bulmak, patronlar ve iş arayanlar için büyük önem taşır. Bu nedenle, bitonis geliştirirken kullanıcılarımızın ihtiyaç ve beklentilerini dikkate aldık. Hem iş arayanlar hem de işverenler için hayatlarını kolaylaştırarak daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.”

Hemen indirilebilen ücretsiz uygulama

Ayşe Kayalı Tütüncüler, Bitoniş’in kullanıcı dostu taşınabilir uygulaması sayesinde hem beyaz hem de mavi yakalıların istedikleri işlere kolayca başvurabileceklerini ve patronların ihtiyaçlarına en uygun adayları hızla bulabildiklerini söyledi. işe alım süreçlerinde zaman ve kaynak tasarrufu sağlar. iOS ve Android sürümleri ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanıcılarına geniş bir iş arama ve işveren bulma ağı sunar.

kepez-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu