İş

NVIDIA Yapay Zeka Platformu Run:AI’yi Satın Alacak

NVIDIA (NASDAQ:NVDA) Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Kubernetes teknolojisini kullanarak iş yüklerinin yönetimi ve düzenlenmesi konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Run:ai’yi satın almak için anlaşmaya vardığını duyurdu.

Satın almanın mali koşulları Nvidia tarafından duyurusunda açıklanmadı, ancak daha önceki raporlar işlemin yaklaşık 700 milyon dolar değerinde olduğunu gösteriyor.

Run:ai, işletmelere yerinde, bulutta veya her ikisinde de hibrit bir ortamda bulunan bilgi işlem kaynaklarını verimli bir şekilde yönetmelerine ve tahsis etmelerine olanak tanıyan hizmetler sunmaktadır.

Run:ai’nin müşterileri arasında, veri merkezlerindeki kapsamlı GPU küme operasyonlarını denetlemek için Run:ai sistemini kullanan BNY Mellon, Sony ve Mobileye gibi önde gelen kuruluşlar yer alıyor.

Run:ai’nin kurucu ortağı ve CEO’su Omri Geller, “Run:ai, 2020’den beri NVIDIA ile yakın bir şekilde çalışıyor ve müşterilerimizin bilgi işlem kurulumlarından en üst düzeyde yararlanmalarına yardımcı olma taahhüdünü paylaşıyoruz” dedi. “NVIDIA’nın bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz ve çalışmalarımızı birlikte ilerletmek için sabırsızlanıyoruz.”

NVIDIA, Run:ai’nin tekliflerinin kullanılabilirliğini yakın vadede olduğu gibi sürdürmeyi ve aynı zamanda Run:ai’nin ürün geliştirmesini NVIDIA DGX Cloud hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olarak genişletmeyi planlıyor.

Ayrıca, NVIDIA DGX ve DGX Cloud müşterileri, özellikle geniş kapsamlı dil modellerinin dağıtımını içeren yapay zeka görevleri için Run:ai’nin araçlarını kullanabilecekler.

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş ve çevrilmiştir ve bir profesyonel tarafından düzenlenmiştir. Ek ayrıntılar için lütfen hüküm ve koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu