Haber

Elbistan Kocasinan Yaşamkent’e yakın takip

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kahramanmaraş Elbistan’da hayatın normale dönmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini vurgulayan Kayseri Kocasinan Lideri Çolakbayrakdar, bölgeye en kısa zamanda Elbistanlıların vakit geçireceği, alışveriş yapacağı, bir park içerir.

Kahramanmaraş, Elbistan bölgesini ziyaret eden Önder Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını denetledi. Lider Çolakbayrakdar, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek ‘Elbistan Kocasinan Yaşamkent’in çalışmalarını inceledi.

Önder Çolakbayrakdar, Elbistan’da ‘Elbistan Kocasinan Yaşamkent’i kurmaya başladıklarını belirterek; “Kardeşlerimizin ihtiyacı olan Elbistan’da bir yaşam parkını faaliyete geçirmek için çalışıyoruz. Fen İşleri, Park Bahçeler, Kentsel Tasarım ve diğer ilgili müdürlüklerimizin grupları, KASKİ ve KCETAŞ grupları buradaki altyapıyı tamamlamak üzere. Bundan sonra da asfalt gibi üst yapı çalışmalarına devam edeceğiz. İnşallah en kısa sürede hizmete açacağız. Elbistan’daki kardeşlerimize yeni bir yaşam alanı kazandıracağız. Vatandaşlarımız; Vakit geçirebilecekleri, alışveriş yapabilecekleri, park sahibi olabilecekleri bir yer oluşturacağız. Hem deprem bölgelerinden Kayseri’ye gelen misafirlerimiz hem de bu bölgelerde yaşamını sürdüren kardeşlerimiz için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Kayseri’miz tüm deprem bölgelerinde yanınızda. Özverili çalışanlarımızın her birine teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu günler de geçer. İhtiyaç ne ise, her alanda yaraları en kısa sürede sarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.” sözlerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar daha sonra Elbistan AFAD Koordinatörü Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir araya geldi. ‘Elbistan Kocasinan Yaşamkent’in çalışmalarını inceleyen Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’nin Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan çalışmalara merkez ilçe belediyeleri ile devam ettiğine dikkat çekerek; “Büyükşehir Belediye Başkanımız bu bölgenin ihtiyacı olan çarşıyı 3 günde tamamladı ve artık şehrin kalbi haline geldi. Geçen hafta Kocasinan Belediye Başkanımızı aradım yer var. Bu bölgede Kocasinan Belediyesi’nin teknik, kurumsal ve tecrübesine ihtiyaç var dedim. İlk gün liderimize bu ihtiyacı anlattım. Komutanımızın talimatıyla ertesi sabah burada çalışma başladı. Nasıl yaptılar, nasıl geldiler, ışınlandılar mı bilmiyorum. Kayseri Valisi olarak böyle büyükşehir belediyeleri ve ilçe belediyelerinin olmasından onur duyuyorum. Kocasinan Belediye Başkanım her zaman yanında, ekibi mucizevi işler yapıyor. Kocasinan Belediyesi’nin bu yaşam merkezini herkes merakla bekliyor. Kocasinan’ın dokunduğu yerler keyifli.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, depremin ilk saatlerinden itibaren desteklerini sürdürdüklerini belirterek; “Üzerimize ne düşerse onu yaparız. Kayseri’nin hayırsever ve hayırsever insanlarının temsilcileri olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gece gündüz demeden bizlere verilen talimatlarla değerli Valimizin insana dokunan ve bölgeyi canlandıran projelerini çalışkan ekibimizle hayata geçiriyoruz. Depremzedeler gülümsediğinde biz de gülümseriz. Özellikle Kocasinan Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” konuştu

Öte yandan Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ‘Elbistan Kocasinan Yaşamkent’ ile ilgili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Önder Çolakbayrakdar; “Sayın Valimizin vatandaşlarımızın yüreğine dokunan talimatını bir an önce yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Sayın Valimiz talimatı verdi, gruplarımız gece sabahı beklemeden yola çıktı ve dinlenmeden hızla çalışmalarına başladı. Böyle zevkler var. Sayın Valimizin şehrimize ve bizlere kazandırdığı sinerji deprem bölgelerine de yansımıştır. Biz biliyoruz ki; Burada yapılan her şey Kayseri’nin Kahramanmaraş’a dostluk elidir. Bu nedenle Valimize bize böyle bir fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz” dedi. söz konusu.

haberyunak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu