Ekonomi

Bragar Eagel & Squire dört şirketin hissedarları için toplu dava başlattı

NEW YORK – Hissedar hakları konusunda uzmanlaşmış bir hukuk firması olan Bragar Eagel & Squire, PC, dört şirketin hissedarları adına toplu dava açtığını duyurdu: Lovesac Company (NASDAQ: LOVE), Golden Heaven Group Holdings Ltd. ( NASDAQ: GDHG), Inspire Medical Systems, Inc. (NYSE: INSP) ve Driven Brands Holdings, Inc. (NASDAQ:DRVN). Pay sahiplerine ilgili davalarda baş davacı olarak dava açmaları için 20 Şubat 2024 tarihine kadar sürelerinin olduğu hatırlatılır.

Şikayetlerde, her şirketin belirtilen ders dönemlerinde maddi olarak yanlış ve aldatıcı beyanlarda bulunduğu iddia ediliyor. Lovesac Şirketi, nakliye maliyetlerinin uygunsuz muhasebeleştirilmesi ve mali tabloların abartılmasına yol açan etkisiz açıklama kontrolleri ile suçlanıyor.

Golden Heaven Group Holdings Ltd. Eğlence parklarının ziyaretçi sayısını ve büyüme beklentilerini abartmakla suçlanıyor. Inspire Medical Systems, Inc. Obstrüktif uyku apnesi cihazı için hasta yetkilendirme başvurularını nitelendirmek üzere tasarlanmış bir programın etkinliği konusunda yatırımcıları yanıltmakla suçlanıyor. Driven Brands Holdings, Inc. Satın alınan işletmeleri entegre etme yeteneğini ve araba yıkama iş segmentinin rekabetçi konumunu yanlış tanıtmakla suçlanıyor.

Bu grup davalarının duyurulması, ilgili şirketlerin hisse fiyatlarını olumsuz yönde etkileyen önemli olayların ardından gerçekleşti. Örneğin, Inspire Medical Systems hayal kırıklığı yaratan sosyal yardım sonuçlarını açıkladıktan ve Hızlandırıcı Programındaki sorunları kabul ettikten sonra hisseleri bir gecede yaklaşık %20 değer kaybetti. Driven Brands Holdings, entegrasyon gecikmeleri ve rekabet zorluklarıyla ilgili açıklamaların ardından hisse fiyatlarında tutarlı bir şekilde %41’lik bir düşüş yaşadı.

Hukuk bürosu, toplu dava dönemlerinde bu şirketlerde zarara uğrayan yatırımcıları toplu davalar hakkında daha fazla bilgi almak için kendileriyle iletişime geçmeye çağırıyor.

Bu haber bir basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Lovesac Company (NASDAQ: LOVE) hakkında yasal işlemler devam ederken, yatırımcılar şirketin mali sağlığını ve piyasa performansını yakından takip ediyor. InvestingPro’ya göre Lovesac’ın piyasa değeri 399,46 milyon USD olup kendi segmentinde değerli bir yere sahip olduğunu gösteriyor. Şirketin F/K oranı şu anda 19,08 seviyesinde olup fiyat odaklı yatırımcıların ilgisini çekebilecek bir değerlemeye işaret ediyor. Lovesac özellikle son üç ayda toplam %58,22 getiri ile değerli bir getiri sağlayarak piyasada dayanıklılığını ortaya koydu.

InvestingPro Tips ayrıca Lovesac’ın nakit akışlarının faiz ödemelerini yeterince karşıladığının altını çiziyor; bu da uygunsuz muhasebe iddiaları arasında finansal istikrarın olumlu bir işareti. Ayrıca Lovesac’ın likit varlıkları kısa vadeli yükümlülüklerini aşarak kısa vadeli piyasa dalgalanmalarına karşı tampon oluşturuyor. Son toplu dava duyurusu ışığında bir sonraki hamlelerini düşünen yatırımcılar, InvestingPro’yu ziyaret ederek Lovesac’ın daha ayrıntılı analizini ve toplam 8 ek InvestingPro İpucunu bulabilirler. Bu analizlere erişmek için PRONEWS24Kupon kodunu kullanarak yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ek %10 indirimden yararlanabilirsiniz.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu