Haber

Bodrum FK, Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında 18 Şubat Pazar günü saat 13.30’da evinde Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma idmanının ardından paslar organize ederek yarı sahada taktiksel çift gol maçı yaptı.

Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Süleyman Özdamar, Erkan Değermez ve kaleci Diogo Sousa, Altay karşısında forma giyemeyecekken, sakatlanan Kenan Özer’in durumunun maç günü netleşeceği belirtildi.

Ligde 39 puanla 4. sırada yer alan Bodrum FK’nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Altay’ın altyapısı iyi bir takım olduğunu ve her zaman genç oyuncular çıkarabileceğini belirtti.

Altay’ın istekli ve istekli bir şekilde oynadığını belirten Taşdemir, şunları söyledi.

“Zor bir maç olacak. Bizim kendi hareket tarzımız var. Bunu sürdürebilmek için bu maçta kazanabileceğimiz oyun ve mücadeleyi göstermemiz gerekiyor. Bu maçlar çok kolay gibi görünüyor ama çok zor. Son şutlarımızda sıkıntı var ama biz bu ligde var olmak ve mücadele etmek istiyoruz.” “Bizim zamanımızda da bu sorun hep vardı. Kendi başımıza çözemezdik.”

Oyunculardan Mosah Mohammed, her oyuncu gibi kendisinin de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, “Altay karşısında kazanmak istiyoruz. Büyük bir heyecanla ilk golümü bekliyorum. İnşallah atacağım” dedi. Ama ben gol atmasam bile kim atarsa ​​atsın önemli olan 3 puandır.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu