Teknoloji

Yeni Modern Warfare 3 Çok Oyunculu Ücretsiz Erişim Fırsatı

Activision, mevcut Call of Duty oyunlarının aktif oyuncu tabanını daha da genişletmek amacıyla çok oyunculu modlar için sınırlı süreli ücretsiz deneme fırsatları sunuyor. Bu hafta bunlardan bir yenisi gerçekleşecek. Yarının, yani ikinci periyodun başlangıcından sonraki günün prestijine sahip sonlu periyodik Modern Warfare 3 Çok Oyunculu ücretsiz erişim program da başlayacaktır. Detaylar haberimizde sizleri bekliyor.


İlginizi Çekebilir:  Yeni Call of Duty Açık Dünya Oynanışıyla Çıkacak


Modern Warfare 3 Çok Oyunculu Ücretsiz Erişim Fırsatını Kaçırmayın

Activision, satışa sunulan her yeni Call of Duty için sınırlı aralıklarla ücretsiz erişim programları sunmayı bir gelenek haline getirdi. Modern Warfare 2’nin ardından güncel oyunla tüm hızıyla devam ediyor. Yeni duyuruyla yeni Modern Warfare 3 Çok Oyunculu ücretsiz erişimprogramı, 8 Şubat 2024Perşembe günü saat 21.00 civarında başlayacak ve 12 Şubat 2024 Pazartesi günü sona erecek.

Verilen ayrıntılara göre Highrise, Rust, Meat, Shipment, Stash House, Terminal, Rio, Karachi ve Scrapyard dahil olmak üzere dokuz çok oyunculu harita ve Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed ve Team Gun Game dahil olmak üzere beş çok oyunculu mod mevcut. Açık olacak olmakla birlikte Modern Warfare Zombies’i de deneme fırsatına sahip olacaksınız. Ayrıca beş günlük ücretsiz erişim programı kapsamında, Modern Warfare 3 oyununa ikinci dönemde gelecek olan içeriklerin bir kısmını deneme fırsatına sahip olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu