Teknoloji

MultiVersus Haziran Ayında Birkaç Ay Uykuya Geçiyor

Çoklu Versiyon birkaç ay uyuyacak. Geliştirici stüdyo, açık betanın fiilen Haziran ayı sonuna kadar durdurulacağını ve son sürümün 2024’ün ilk aylarında kullanıma sunulacağını duyurdu.

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen MultiVersus, Temmuz ayında açık beta olarak yayınlandı. Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy, Bugs Bunny, Arya Stark, Tom ve Jerry, Jake the Dog, Finn the Human, Steven Universe ve Garnet gibi birçok karakterin yer alacağı oyunda, tercihen arkadaşınızla( s) Rakiplerinize karşı veya birbirinize karşı çalışmanız mümkündür.

Karşılaşmaların çevrimiçi ortak oynanışa dayalı olduğu MultiVersus için yeni içerikler yayınlansa da ilk ayda kazandığı büyük popülariteyi yavaş yavaş kaybetti.

MultiVersus 2024’te Geri Dönecek

Bir süredir son sürümüne ne zaman kavuşacağı merak edilen oyun için Player First Games tarafından yapılan duyuru ile bir süreliğine fişinin çekilmesine karar verildi. 25 Haziran 2023tarihsel prestije sahip açık beta aşaması sona erecek ve MultiVersus çevrimdışı olacaktır. Dahası, güncellemeler de durdurulacak. Geliştirici stüdyo, bu kararın tamamen oyunun 2024’ün ilk aylarında çıkacağı hazırlıklara odaklanmak için alındığını söylüyor.

En az beş aylık bir süre boyunca oyuncular çevrimiçi modlara ve özelliklere erişemeyecektir. The Lab moduna sınırlı erişim çevrimdışıyken, yerel ağ üzerinden çok oyunculu maçlar oynayabilecek ve geçerli kozmetiklere erişebileceksiniz. Ayrıca kaydettiğiniz sahnenin de son versiyona aktarılacağı söyleniyor. Böylece çabalarınız boşa gitmeyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu