Haber

Mandalorian, Unreal Engine 5 ile geliştirildi

The Mandalorian serisinin ana karakteri Din Djarin’i kontrol ettiğimiz açık dünya aksiyon oyunu olarak geliştirilen The Mandalorian’a bir göz attık.

MANDALORIAN OYUNU UNREAL ENGINE 5’TE GELİŞTİRİLDİ

TeaserPlay adlı YouTube kanalı, Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilse video oyunlarının nasıl görüneceğine dair birçok kez hayran tasarımı konseptleri geliştirdi. Bu sefer The Mandalorian oyununu Unreal Engine 5 ile geliştirdi.

YouTube kanalında yayınladığı iki buçuk dakikalık videoda, Star Wars evrenindeki gezegenlerden birinde Din Djarin’in uzay gemisi Razor Crest ile Dünya’ya seyahat ediyor.

Videonun açıklamasında Unreal Engine 5’te açık dünya” Bir “Star Wars The Mandalorian” oyununun hayalini kurmak Star Wars tabanlı bir açık dünya oyunu geliştirileli uzun zaman oldu.Açıklamanın devamında ise şunları kaydetti: bu videomuzda Unreal Engine 5 ile High End ile bu olası oyunu hayal etmeye çalıştık. Işın izleme, Lümen, Nanite ve daha fazlası gibi grafik özellikleri, gezegeni istediğiniz zaman terk edebileceğiniz ve içinde hızlı hareketler yapabileceğiniz bir oyun haline getiriyor.‘ diye ilan etti.

haber-odemis.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu