İş

Lenovo, IFA 2023’te en son yeniliklerini tanıtıyor

Teknoloji devi Lenovo, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da oyun, yazılım, peyzaj kalitesi ve aksesuarlardaki son yeniliklerini duyurdu. Lenovo, oyun dünyasında yapay zeka destekli yenilikleri, çığır açan 3D monitörü, yazılım çözümleri ve çok yönlü aksesuarlarıyla teknolojide çıtayı yükseltiyor.

Lenovo, IFA 2023 fuarında son teknoloji yeniliklerini tanıttı.

 

Güçlü işlemciyle her yerde oyun oynayın

Fuarda tanıtılan taşınabilir Lenovo Legion™ Elde taşınan oyun cihazları ve aksesuarları bilgisayar oyunlarında sınırları aşıyor. Yeni Lenovo LegionGoLenovo, oyunculara istedikleri yerde oynama konusunda daha fazla özgürlük veren ilk oyun. Windows işletim sistemi ileElde taşınan bir oyun cihazı gibi görünüyor. Lenovo LegionGo El cihazlarında en yüksek teknik ve görüntü kalitesinden daha azıyla yetinmeyen oyuncular için tasarlandı. Yeni mikro OLED ile donatılmıştır Lenovo Legion GözlükleriVe yeni Lenovo Legion E510 7.1 RGB Kulak İçi Oyun Kulaklığıyanında Lenovo Legion Go’Lenovo’nun piyasaya sürülmesi, oyuncuların sürükleyici oyun oynamasının keyfini çıkarmasına olanak tanıyan oyun cihazları, monitörler, aksesuarlar, yazılımlar ve hizmetlerden oluşan Lenovo Legion ekosistemini genişletiyor.

*Yeni Lenovo Legion Go, oyun gücünü, 8,8 inç Lenovo PureSight oyun monitörüyle oyunlara hayat veren AMD Ryzen™ Z1 Serisi işlemcilerle desteklenen taşınabilir bir mobil form faktörüne getiriyor. *Taşınabilir oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyen oyuncular için geliştirilen yeni Lenovo Legion Goggles Lenovo Legion Go, mikro OLED teknolojisini kullanarak cep boyutunda, yapay boyutta geniş ekran görüntüleme deneyimi sunuyor.*Yeni Lenovo Legion Gerçekçi bir oyun deneyimi sunan E510 7.1 RGB Kulak İçi Oyun Kulaklıkları, çok işlevli dahili denetleyiciyle yüksek çözünürlüklü 7.1 surround ses kalitesi sunar.

 

Havalılığın Hükümdarı: Lenovo Legion 9i

Fuarda tanıtılan en son Legion eserlerinden biri olan Lenovo Legion 9i, “Yapay zeka ile optimize edilmiş entegre sıvı soğutma sistemine sahip dünyadaki ilk dizüstü bilgisayar oyunu. “Bilgisayar1” olarak görünür.Lenovo Legion 9i (16″, 8), Lenovo Legion ekosisteminde ve dünyada eksiksiz bir taşınabilir geliştirme stüdyosuna ihtiyaç duyan oyuncular ve yaratıcı profesyoneller için tasarlanmış, bağımsız sıvı soğutmalı en üst düzey 16 inçlik oyun bilgisayarını sergiliyor. Lenovo Legion çalışmalarına öncülük ediyor Lenovo Legion monitörleri ve çevre birimlerinin yanı sıra oyuncular için Lenovo Legion Pro serisi ve çevikliğe değer veren oyuncular için Lenovo Legion Slim serisini içeren küme. Bugün ayrıca Lenovo Legion 9i (16″, 8) ve diğer dizüstü bilgisayarlar ve İki sırt çantası, Aksesuarlar için sağlam muhafazadan ödün vermeden oyunculara ince ve hafif çeviklik ve ekstra depolama seçenekleri sunan Lenovo Legion 16″ Gaming” Sırt Çantası GB700 ve GB400 de fuarda tanıtılanların ortasında yer alıyor.

 

Hibrit çalışmanın geleceğine güç veren yeni cihazlar ve yazılımlar

Lenovo,Fuarda dijital çalışma alanlarını dönüştürecek yeni çalışma ve analizlerini de tanıttı.   Lenovo, yeni oyun cihazlarının yanı sıra, günümüzün son kullanıcılarının dinamik ve değişen ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek üzere tasarlanan son teknolojiye sahip yeni araçları ve temel eserleri sergiledi. Yeni monitörler, yazılımlar ve aksesuarlar, yalnızca günümüzün uzak ve hibrit iş gücünün olanaklarını genişletmek için değil, aynı zamanda departmanlar arası operasyonları dijitalleştirirken işletmelerin karşılaştığı değerli sorunları da ele almak için tasarlandı. Lenovo’nun araştırması, uzaktan çalışan işgücünü ve küresel ekipleri yönetmenin CIO’lar için değerli bir görev olmaya devam ettiğini ortaya koyuyor.2

Bu nedenle yeni yapılar etkileyici işlem gücü, etkileyici 3D ve gelişmiş güvenlik sunarak birleşik, insan merkezli bir deneyim yaratıyor.

*Sürükleyici 3D görselleştirmelere ihtiyaç duyan profesyonel içerik oluşturucular için geliştirilmiş, göz alıcı 27 inç, gözlüksüz, 2D/3D uyumlu monitör. ThinkVision™ 27 3D MonitörKesintisiz 3D efektler ve gerçek zamanlı göz izleme özellikleri sunar.

*Yeni Lenovo Kablolu VOIP Kulaklık ve Lenovo 2. Nesil Kablolu ANC Kulaklık, hibrit çalışma ortamlarındaki profesyoneller için gelen davet kontrol kutusu, ikinci çalışmada sunulan aktif gürültü bastırma ve iyi bilinen konferans platformlarıyla uyumluluk sağlayan özellikleri bir araya getiren yüksek kaliteli ses çözümleri.

*Uzaktan çalışma ve sürdürülebilirlik çalışmalarını desteklemek için bulut tabanlı Lenovo Aygıt YöneticisiCihaz filolarını verimli bir şekilde yöneten ve güç kullanımını optimize eden kapsamlı yapay zeka destekli güç yönetimi çözümüyle gelişmiş yeni özellikler sunacak.

*Gelişmiş ve konforlu taşıma çantalarına sahip yeni seriyle karşınızdayız. Lenovo ThinkPad Professional 2. Nesil 16 inç Sırt Çantası ve ThinkPad Professional 2. Nesil 16 inçVe 14 inç Çantatamamlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbandirma.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu