Yaşam

Gökhan Özen Kaşlarını Kaldırarak Estetik Haberini Yalanladı: “Beni Böyle Hayal Kırıklığına Uğratamazsınız”

Geçtiğimiz aylarda Amerika’dan Türkiye’ye dönen Gökhan İtina, estetik haberleriyle manşetlere çıkmıştı. Gökhan Özen’in bu habere yanıtı anında geldi. Ünlü şarkıcı kaşlarını kaldırarak botoks iddialarını yalanladı ve videoda filtre bulunduğunu iddia etti.

Detaylar ?

2000’li yılların öne çıkan isimlerinden Gökhan Özen’i bazılarınız hatırlayacaktır: O dönemde sadece hit şarkılarıyla ortalığı kasıp kavurmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculuk da yapıyordu.

Uzun süredir Los Angeles’ta yaşayan İhtimam’ın yakın zamanda Türkiye’ye dönerek hayranlarını sevindirmesine rağmen değişimi gözden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte çekilen görüntülerle estetik iddialarını güçlendiren Özen’in özellikle elmacık kemikleri dikkat çekti.

Özen, dönüşümüyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı ve sadece sağlık nedeniyle ameliyat olduğunu belirtti.

Herkes Gökhan Özen’in estetiğini tartışırken ünlü şarkıcı habere hızlı yanıt verdi: Herhangi bir estetik işlemi yaptırmadığını söyledi.

Instagram paylaşımında haberi yalanlayan Özen, gazetecinin fotoğraf ve videosunu ‘düzenlediğini’ söyledi.

Özen, botoks yaptırdığı yönündeki iddialara yanıt olarak, “Maruz kaldığım iftirayı anlayın, kaşınızı kaldırın, bunun botoks olmadığı ortaya çıksın” dedi.

Özen, “Beni bu tür iftiralarla üzemezsiniz ama sevdiklerimi üzmeyin” dedi.

Hayranlarından gelen yorumlar anında geldi. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu