Haber

Dayak yiyen gazeteci Aygül: O ihale iptal edildi

AK Parti Tatvan Belediye Başkanı Emin Geylani’nin iki silahlı korumasının saldırısı sonucu ağır yaralanan gazeteci Sinan Aygül, söz konusu ihalenin iptal edildiğini duyurdu.

Baskın öncesi Twitter hesabından, “AKP’li Tatvan Belediye Başkanı @EminGeylani
Belediyenin çarşı merkezinde kalan tek ve en değerli yerini de satıyor. 2019 yerel seçimlerinin ardından cumhurbaşkanı olduğu günden beri adı gündemde olan ve AKP milletvekili adaylarının halk görünce tepki gösterdiği için ortalıkta dolaşmak istemedikleri argümanlarıyla adı yeniden gündeme gelen Geylani Geçtiğimiz seçimlerde artık son parçanın da satılması gündemde.” Aygül yeni gelişmeyi şöyle duyurdu:

“Hakkımda yaşanan aşağılanmanın sebeplerinden biri de geçen hafta verdiğim şu haberdi. Sınırsız bir hırsızın kiralık çetelere satmaya çalıştığı kamu malının satış ihalesi İPTAL EDİLDİ. Bugüne kadar susturabildiysen artık susturmak, susturmaya çalışmak sana düşmez, susmayacağız, siz hırsızlar geri adım atacaksınız.”

‘ÖLDÜRMEYE GİRİŞİM’

Sinan Aygül daha önceki ifadesinde saldırıyı “kendini öldürmeye teşebbüs” olarak nitelendirmişti. Saldırının faillerinin hukuk önünde hesap vermesini umduğunu belirten Aygül, “Umarım üstü örtülmez. (HABER MERKEZİ)

aslanapaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu