Haber

Çocuklar Sirk Gösterisi ve Kukla Gösterisi İle Eğlendi

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Kültür Sanat Yıldızların Altında Etkinlikleri’nde ‘Yetenek Sirki’ sirk gösterisi ve kukla gösterisi çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldızlar Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında “Yetenek Sirki” adlı sirk gösterisi ve kukla gösterisi 28 Temmuz Cuma günü İnegöllülerle buluştu.

NEFES KESEN SİRK GÖSTERİSİ

Yetenek Sirki gösteriniz, başta minikler olmak üzere programa katılan herkese eğlence dolu dakikalar yaşattı. İki bölümden oluşan programın ilk bölümünde Yetenek Sensin programıyla üne kavuşan Cambaz Mithat, birbirinden şaşırtan şovlarıyla heyecan yarattı. Programda; Sihir Gösterileri, Ateş Gösterisi, Hokkabaz, Tek Tekerlekli Bisiklet, Yılan Gösterisi ve daha birçok farklı gösteri yapılırken, gösteriler sırasında hem minikler hem de aileleri şaşkınlıklarını gizleyemediler.

KUKLA GÖSTERİSİ GECEYE RENK VERDİ

Programın ikinci bölümünde Vantrolog ve Kukla Sanatçısı Abdullah Beyaztaş 45 dakikalık bir gösteri gerçekleştirdi. Kukla gösterileriyle büyüleyen Beyaztaş, geceye renk kattı.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ YILDIZLAR ALTINDA DEVAM EDİYOR

Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde yer alan Amfi Tiyatro’da tamamı gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri; 29 Temmuz Cumartesi günü Türk Halk Müziği Gençlik Korosu ve THM Sanatçısı Selcan Kökçen Şahin konseri ve son olarak 05 Ağustos Cumartesi günü Türk Sanat Müziği Korosu ve vokalisti Çiğdem Gürdal konseri ile devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu