Teknoloji

Call of Duty: Mobile’da Yıldızları Hedefleyin! “The Final Frontier” oyununun 11. Sezonu 14 Aralık’ta Başlıyor

 
Call of Duty®: Mobile’ın 2022’nin son sezonu, 11. Periyot: “The Final Frontier”de oyuncular en sevdikleri operatörle kapışacak ve destansı boyutlarda yıldızlararası bir savaşa hazırlanacaklar. Yeni dönem, 14 Aralık’ta Android ve iOS’ta kullanıma sunulacak.
 
Yeni dönemle birlikte yeni uzay temalı operatörler, yeni Battlefield 2.0 modu, yeni “Crossroads” haritası, Noel temalı Snoop Dogg – Noel Baba Snoop operatörü ve birçok özel temalı içerik oyuna ekleniyor.
 
 
 
Call of Duty®: Mobile 11th Era: Last Frontier ile yeni 50 savaş seviyesi, Sliver – Comet Finder ve Synaptic operatörleri gibi yeni silahlar, EM2 – Gilded Hammer ve AGR 556 – Mars Ammunition, özel içerik, yeni silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, oyun içi puanlar ve birçok yeni özel içerik de oyun severlerin beğenisine sunulacak.
 
14 Aralık’tan itibaren Android ve iOS’ta indirilebilir olacak olan yeni dönem Son Border ile birlikte gelecek yeni güncellemeler ve içerikler ise şöyle;
 
Saha Savaşı 2.0– Yeni Battlefield 2.0 kipinde temel kurallar aynı kalacak, ancak devasa yeni Crossroads haritasına Battle Beast Tank aracının eklenmesiyle oyun kipinin kararlılığı sonsuza kadar değişecek.
 
Yeni Çok Oyunculu Harita – Yeni “Kavşak” haritası, önceki döneme ait Kavşakta Savaş haritasının genişletilmiş bir versiyonu olarak görünür. Median War 2.0 modu için NATO özel kuvvetleri tarafından pusuya düşürülmeye hazır, destansı, karla kaplı, büyük ölçekli bir atmosfere sahiptir.
 
Öldürerek Sona Ulaşın – Temalı Etkinlik– Oyuncular, yeni dönemde heyecan verici yeni Noel temalı bir etkinliğe katılacak ve donmuş bir silah taslağı ve destansı bir operatör görünümü gibi bir dizi özel yeni öğe kazanma şansına sahip olacak.
 
Noel Baba Snoop – Efsanevi operatör, yeni yılı ho-ho-ho tarzında kutlamak için Call of Duty: Mobile’a geri dönüyor. Snoop Dogg – Noel Baba Snoop operatör görünümü, RUS-79U – Noel Işıkları silahı ve daha fazla temalı eşya da yeni dönemde oyuncuları bekliyor.
 
Battle Pass Case 2. Sezon 2021 – Battle Pass’ı Kıyamet Günü’nde tamamlamış olmak ister miydiniz? Oyuncular, kaçırdıkları içeriğe ve önceki Battle Pass’e erişimin kilidini açmak için yeni Battle Pass Crate’i kullanabilecekler.
 
 
 
Oyunun yeni döneminde sezona özel çalışmalar, şanslı çekilişler, oyun içi mağaza güncellemeleri, yeni güncellemeler ve iyileştirmeler de oyuncuların beğenisine sunulacak. 14 Aralık’ta çıkacak olan Call of Duty: Mobile’ın 11. Dönemi “The Final Frontier” hakkında detaylı bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
https://www.callofduty.com/blog/2022/12/call-of-duty-mobile-season-11-ultimate-frontier-blueprints-operators-battle-pass
 
Yeni döneme ait tanıtım fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
 
 
 
basın bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu