Haber

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Gürsu’da Vatandaşlarla Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Bereket Sofrası’ toplantıları kapsamında Gürsu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcıları da stantlarında ziyaret eden Lider Aktaş, Bursa gibi kutlu bir şehre hizmet etmenin sorumluluğuyla hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, güne Gürsu ilçesindeki Emirsultan Camii’nde sabah namazını kılarak başladı. Daha sonra ‘Bereket Sofrası’ toplantıları kapsamında Gürsulu vatandaşlar ve pazarcılarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Programa, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, eski Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Türkiye olarak zor ve meşakkatli süreçlerden geçtiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, zor bir coğrafyada güçlü devlet, kararlı milletle yollarımıza devam ettiklerini söyledi. Yerel ve genel yatırımların hız kesmeden sürdüğünü anlatan Önder Aktaş, aynı kararlılıkla yollarına devam edeceklerini belirtti. Önder Aktaş, kendilerinin ülkenin değerlerinden, kasvetlerinden, acılarından dertli insanlar olduklarını belirterek, “Daha çok güzelliklere sebep olmaya kararlıyız. El birliği içinde aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Buna hizmet etmek gerçekten çok kıymetli. Kutlu şehir. Bu sorumluluğun yüküyle hareket ediyoruz. 3 milyon 200 bin nüfuslu şehrimizin tüm ihtiyaçlarını biliyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Konuşmanın ardından Önder Aktaş ve beraberindekiler, pazar alanındaki tezgahları tek tek gezerek, pazarcılara çorba ikramında bulunarak sohbet etti. Lider Aktaş, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek kendisine iletilen istek ve görüşleri dikkatle dinleyerek notlar aldı. -BURSA

habergole.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu