Haber

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen asfalt çalışmaları Torba Mahallesi’nde devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde başlattığı asfaltlama çalışmalarına Torba’yı da ekledi.

AYDEM ve MUSKİ tarafından Torba Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Bodrum Belediyesi sorumluluğuna giren İşte Anter Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Hoşgör Caddesi ve İnönü Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin Bodrum’un her köşesine dokunmak için var gücüyle çalıştıklarını belirterek, “Bodrum Belediyesi olarak gruplarımız belli bir plan dahilinde çalışıyor. sorumluluk alanlarımıza giren bölgelerde. Herkesin bildiği gibi ilçe genelinde birçok farklı kurum tarafından kapsamlı bir altyapı çalışması yürütülüyor. Kendi bölgelerimizde de üst yapı çalışmalarını acilen yürütüyoruz. Bodrum’un yıllardır yıpranan ve bakıma muhtaç olan yollarını elimizden geldiğince yenilemeye ve halkımıza konforlu güzergahlar oluşturmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar uzun soluklu olabilir tabi ki bir günde bitecek çalışmalar değil. Ama bittiğinde hepimizin yüzü gülecek. Halkımıza sabrı için, gruplarımıza da emekleri için teşekkür ediyorum.”

Bodrum Belediyesi tarafından 24 Nisan Pazartesi gününden itibaren asfaltlanması planlanan cadde ve sokaklar şöyle:

İsmet İnönü Sokak, 3031 Sokak, İlke Sokak, Hercai Sokak, Güvey Mustafa Kavcar Sokak, Begonvil Sokak, Huzur Sokak, Hayal Sokak, Hürriyet Sokak, 13 Haziran Sokak, Cevdet Göktepe Sokak, Dallı Sokak, Yeşil Sokak, 3034 Sokak, Ferdi Özbegen Sokak , Ahmet Durmuş Sokak, 29 Ekim Sokak, Ayçiçeği Sokak, 3016 Sokak, 3026 Sokak, 3018 Sokak, 3017 Sokak, Fatma Girik Sokak, 3011 Sokak, Beşte Sokak, Funda Sokak, Hercai Sokak, 3003 Sokak, Demirci Mustafa Sokak, 3007 Sokak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu