Haber

19 Kasım 2023 Pazar Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiniz. Haberleri sizler için derledik. İşte 19 Kasım Pazar akşamının kaçırmamanız gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğü iddia edilen Aleyna Çakır’ın sansürsüz olay yeri görüntülerini yayınlayan gazeteci Erk Acarer’in paylaşımı tepki çekti.

AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazartesi günü 31 ili kapsayan soğuk ve yağışlı hava uyarısında bulundu.

Dilan Polat davasını araştıran avukat Feyza Altun’un şu sıralar radarında Hasret Öz ve Tayyar Öz çifti var. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken Öz çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla da tartışma yaratıyor. Altun, Instagram hesabından yine gündeme gelecek açıklamalarda bulundu.

Basketbolcu Kemal Canbolat, sosyal medya hesabından Hatay’da bir kış gününde terlik giyen çocukların görüntülerini paylaştı. Paylaşımını ‘Milletin ayıbı’ olarak yorumlayan Canbolat, Filistin’e yapılan yardımları hatırlattı ve şu soruyu sordu: ‘Devlet neden burada yardım yapmıyor?’ Soru yöneltildi.

Bursa’da bir yıl boyunca halası tarafından çöp dolu evde tutulan çocuğun haberi tüm Türkiye’yi sarstı. Çöp evindeki çocuk ve annesinden müjdeli haber geldi.

Gazeteci Murat Ağırel, devam eden kara para iddialarına bir yenisini daha ekledi. Tuzlaspor üzerinden para aklandığını söyleyen Ağırel, başkan Feyzi İlhanlı’nın 4 futbolcuyu tehdit ederek senet imzalattığını söyledi.

İspanyol devi Real Madrid, sezon başında Arda Güler transferinin ardından bir Türk oyuncuyu daha radarına aldı. Real Madrid’in bir sonraki transfer hedefi Trabzonspor’un 17 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan olacak.

Bahar Candan’ın açıklamasında yeni detaylar ortaya çıktı: Reklam yüzü olarak çeteyle yemeğe çıkan Bahar Candan karşılığında ne kadar kazandı?

TBMM Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Lider, TBMM oturumu sırasında “gay” kelimesinin aşağılayıcı anlamda kullanılmasına izin vermedi.

Eski eşi DJ Mert Aydın ile ilişkisi olduğu söylenen ünlü oyuncu Merve Boluğur, 19 Kasım Erkekler Günü’nde yaptığı paylaşımla ortalığı karıştırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu